Aldığı yeni ayakkabı ayağına vurdu, ilerleyen yara bacağından etti

İngiltere’de yaşayan 24 yaşındaki Charlie Beardshall-Moore’un başına talihsiz bir olay geldi. Giydiği spor ayakkabının, ayağına vurması sonucu çıkan yaradan enfeksiyon kapan genç kadının bacağı kesildi.

Ocak 2021’de yeni bir ayakkabı satın alan genç kadının ayağı bir süre sonra su topladı. Küçük kabarcık birkaç gün içinde büyüdü. Enfekte olan yara iltihap akıtmaya başlayınca genç kadın soluğu doktorda aldı.

AYAĞINDAKİ İLTİHAP BACAĞINDAN ETTİ

Birçok hastaneye gidip uzmanlardan yardım alan genç kadının ayağı bir türlü iyileşmedi. Aksine enfeksiyonu kötüleşen yara, genç kadının hayatını tehdit etmeye başladı. Doktorlar, enfeksiyonun yayılmasını önlemeye çalışsa da hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Nihayetinde doktorlar, geçen hafta genç kadının sol bacağını diz üstünden kesmek zorunda kaldı.

“İNSAN BU TÜR DURUMLARI HEMEN KONTROL ETTİRMELİ”

Bacağı kesilen genç kadın, küçük bir yaranın bu kadar ilerleyebilmesine şaşkın olduğunu ifade ederek insanları uyardı. 24 yaşındaki Charlie, “İnsanlar, bu tür durumları mutlaka hemen kontrol ettirmeli. Şimdi bacağımı kaybettim. Bu herkesin başına gelebilir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x